Brigáda na detskom ihrisku v Kúpeľnom parku

03.05.2015 10:37

Štvrtkové dopoludnie posledného aprílového dňa bolo ako stvorené na prácu v teréne. Na tento deň si členovia RC Ovečka z Trenčianskych Teplíc naplánovali brigádu na detskom ihrisku v Kúpeľnom parku. Okrem toho, že sa počasie vydarilo, podarilo sa brigádnikom pripraviť ihrisko na prichádzajúcu sezónu. Aj vďaka tomu sa budú všetky rodiny s deťmi cítiť príjemnejšie v našom meste.

Na začiatok Technické služby mesta zabezpečili potrebné náradie a vrecia na odpad. Deväť párov šikovných rúk sa ihneď pustilo do práce, pomáhali aj najmenší. Po dvoch hodinách bolo pripravených 14 vriec odpadu a dve kopy konárov na odvoz. Vyhrabalo sa staré lístie, konáre, rozhrabali sa krtince, pozbierali papiere, obaly zo sladkostí, špaky a ďalší odpad, pozametali preliezačky, odburinili obrubníky okolo lavičiek a smetných košov... Po vyčistení celého priestoru sa pod jednotlivé prvky ihriska vysypala nová mulčovacia kôra. Rozdiel bol ihneď viditeľný!

Členovia RC Ovečka odchádzali z ihriska spokojní s vykonanou prácou. Keď sa spoja šikovní a ochotní ľudia, práca sa musí vydariť! Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli k úprave detského ihriska v Kúpeľnom parku.