Rozprávkový denný tábor v Ovečke

27.07.2010 13:50

Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna Ovečka, ktorá mala veľmi rada deti. Vždy, keď mohla, prišla za nimi a tešila sa z každého poškrabkania, či pohladenia... Táto naša Ovečka mala veľké šťastie, pretože bývala v Rodinnom centre Ovečka v Trenčianskych Tepliciach, kde chodili deti celkom často. No a keď sa dozvedela, že od 23. augusta do 27. augusta sa s ňou deti pohrajú každý deň na dennom rozprávkovom tábore, jej radosť nemala konca! Prídete aj Vy za našou Ovečkou?

 

Rozprávkový denný tábor je určený pre všetky deti, ktoré už chodia do škôlky, ale ešte nechodia do školy. Počas celého dňa, od 8:00 do 16:00 je pre ne pripravený bohatý animačný program, ktorý vedie skúsená pedagogička a animátorka Mgr. Monika Šupatíková. Súčasťou programu sú rôzne hry, súťaže, tvorivé dielničky, výlety do blízkeho okolia... vždy s ohľadom na počasie a potreby detí. V cene 25 eur (celodenný pobyt) alebo 20 eur (doobedný pobyt) je zahrnutá pestrá strava a pitný režim.

 

Pre bližšie informácie kontaktujte prosím Katarínu Holú (0903/864 529) alebo mailom na rcovecka@gmail.com. V prípade záujmu, zasielajte prihlášky na náš mail.

PRIHLÁŠKA